Pryd hemmet med lyxig bred dekorplast

Pryd hemmet med lyxig bred dekorplast

Dekorplast är det optimala valet för dig som vill skapa en vacker och lyxig yta till ett riktigt billigt pris. Dekorplast har en blank look och kommer i form av folie som du enkelt applicerar på släta ytor. Det är upp till dig om du föredrar grön, grå, vit eller svart marmor, men oavsett vad kan du vara säker på att du får ett underbart resultat. Hitta passande bred dekorplast redan idag och snygga till ditt hem lite extra. Tack vare luftkanaler i foliens lim blir det inga luftbubblor när du applicerar den.

Spara pengar genom att använda dekorplast

Marmor är sannerligen inte billigt att ta in i hemmet, men visst finns det andra billiga sätt att få till en lyxig marmorlook. Vänd dig till bred dekorplast och välj ut din favoritfärg till hemmet. Du kan beställa ett gratisprov så att du får en tydlig bild över hur bred dekorplast ser ut i just ditt hem. Tycker du om resultatet? Då kan du beställa folie som antingen metervara eller i exakta mått.

Vacker väggdekor

För att piffa till hemmet ytterligare kan du bestämma dig för att ta en titt på självhäftande foliebokstäver och texter. Du skapar dem själv efter behov och önskemål, så varför inte sikta på en skräddarsydd dekal som pryder din vägg? Om du vill veta hur väl de självhäftande bokstäverna fungerar på just din vägg kan du självfallet beställa en kostnadsfri provbit. Om allt fungerar väl gäller det bara att välja ut ditt favoritmotiv!