Tips på vad du kan hitta på i sommar med dina barn

Sommarlovet är en härlig tid för att koppla av, ha kul och upptäcka nya saker. Men det kan vara en utmaning för föräldrar att hitta aktiviteter som håller barnen sysselsatta under sommaren, nedan har vi några förslag på vad du kan göra på sommarlovet med dina barn för att göra det till en oförglömlig sommar.

 1. Utforska naturen
  Sommaren är en perfekt tid att utforska naturen och njuta av allt som den har att erbjuda. Gå på promenad i skogen, besök närliggande sjöar och hav, plocka bär eller ha en picknick. Utforskande av naturen kan vara en fantastisk upplevelse, för både barn och vuxna.
 2. Resa
  Att resa är en fantastisk aktivitet, och är något som vi kan garantera att dina barn aldrig kommer att glömma. Det skapar oförglömliga minnen tillsammans, och du kan enkelt låna 30 000 eller mer om det är så att din ekonomi inte tillåter en resa. Det behöver inte vara en lång resa, men så länge man kommer bort från sina vanliga områden och får utforska nya platser och kulturer brukar det räcka.
 3. Kreativt skapande
  Att göra något skapande kan också vara en rolig och givande aktivitet för barn under sommarlovet. Ordna en konstverkstad, måla stenar, gör egna smycken, lära sig sy eller sticka. Det finns oändligt många roliga och kreativa saker att göra, och är ett bra sätt att uppmuntra barnens fantasi och kreativitet
 4. Besök museer och utställningar
  Besök lokala museer och utställningar för att lära både dig och barnen mer om kultur och historia. Många museer och utställningar har speciella program för barn, och kan både vara en rolig och lärorik aktivitet. Det är också ett bra sätt att uppmuntra barnens intresse för olika ämnen och hjälpa dem att lära sig på ett interaktivt sätt.
 5. Sport och lek
  Sommaren är en bra tid för utomhusaktiviteter och sport. Spela fotboll, basket, cykla eller åk rullskridskor. Sport och lek är också en bra möjlighet för barnen att lära känna nya vänner och bygga relationer.
 6. Göra om på rummet
  Det är kanske inte alltid man i vardagen har tid att göra om på rummet, men under sommaren kan man tillsammans med sina barn göra en totalrenovering på rummen och låta barnens kreativitet och egna önskningar komma fram. Varför inte välja att investera tid och pengar i något som kommer att ge lycka över en lång tid, även när sommaren är slut?
  Du kan alltid låna pengar till renovering hos Bankvertise, antingen genom att samla dina existerande lån och få mer utrymme i din ekonomi till att göra om där hemma – eller låna helt upp till 600 000 kr utan säkerhet. 

Man kan hitta på mycket med sina barn på sommarlovet, det viktigaste av allt är att ha kul och skapa minnen tillsammans.