Kärlek och samvaro som ett par efter födseln – sådana löften i kärlekslivet

Har du och din partner precis fått barn? Upplever ni att er relation och ert sexliv inte riktigt är som förr? Oroa er inte. Detta är en helt normal process som de allra flesta par genomgår efter en födsel. Med några smarta tips kan ni hitta tillbaka till er kärleksfulla relation. Här kan du och din partner läsa om hur ni tillsammans kan komma tillbaka till ett härligt och rikt sexliv efter ert barns födsel.

Använd sexleksaker

Om du och din partner tycker att det är svårt att komma tillbaka till ett bra sex, skulle ni kunna använda er utav ett par härliga och sköna sexleksaker. Sexleksaker har hjälpt många par att förbättra sina sexliv och sin njutning tillsammans. Sexleksaker förbättrar sexlivet genom att krydda och göra det ännu mer spännande och nytt. Sexleksaker kan stimulera kroppen på helt unika sätt. Därför är de så otroligt populära, speciellt bland par som vill förbättra deras sexliv efter en födsel.
När ni ska införskaffa nya sexleksaker, ska ni passa på att testa något nytt. Försök att hitta något som ni båda skulle vilja prova på. Ni skulle till exempel kunna testa en skön rabbitdildo, eller kanske till och med en extra stark vibrator. Det finns oändligt många sexleksaker att välja bland, så ta er tid åt att leta efter och upptäcka nya spännande sexleksaker.

Prata med varandra

För att er relation och ert sexliv ska kunna förbättras, måste ni kunna tala ut med varandra. Om ni inte vågar prata med varandra om funderingar, oro eller tankar, kommer ni inte kunna läsa några problem. Prata med varandra om allt. Ju mer ni vågar prata med varandra, desto lättare kommer ni att kunna lösa eventuella problem i er relation.
Ett exempel på något som ni skulle kunna prata om är ert sexliv och vad ni skulle vilja uppleva i det. Är det något ni saknar? Kanske finns det något som ni skulle vilja undvika helt? Testa att prata med varandra lite oftare, så kommer både förhållandet och sexlivet till slut att förbättras.

Lägg extra tid på varandra

Ibland kan det vara bra med en liten paus från allt föräldraansvar och alla måsten i livet. Försök att planera in dagar eller i alla fall ett par timmar där du och din partner är helt ensamma tillsammans. Anlita en barnvakt så att du och din partner kan lägga all fokus och energi på varandra en stund. Det behöver som sagt inte vara länge. Det viktigaste är att ni spenderar lite kvalitetstid ihop. Under denna kvalitetstid kan ni ägna er åt precis det ni vill och det ni mår bra av. Detta kommer att stärka er relation i längden.