6 bra idéer på vad du kan göra med barnen under hösthelgen

Hösthelgen är en utmärkt tid för att ha roligt med barnen. Här är sex bra idéer på saker att göra:

 

  1. Ha en picknick i parken.

 

Packa en filt och lite snacks och åk till din lokala park för en picknick. Löven kommer snart att skifta färg, så det är ett utmärkt tillfälle att njuta av höstlandskapet. Hitta mer inspirerande läsning här.

 

  1. Gå på en naturvandring.

 

Ta med barnen på en naturvandring och utforska det lokala djurlivet. Det finns säkert massor av intressanta saker att se och lära sig om.

 

  1. Gör pumpapajer.

 

Vad är höst utan pumpapajer? Låt barnen vara med och göra pajerna och låt dem dekorera dem med sina egna mönster.

 

  1. Gör fågelskrämmor.

 

En annan klassisk höstaktivitet är att göra fågelskrämmor. Var kreativ med din design och ha roligt när du tillverkar dessa löjliga varelser.

 

  1. Besök en pumpaplats.

 

Pumpavdrag är alltid en succé för barnen, och det brukar också finnas många andra aktiviteter tillgängliga, till exempel åkattraktioner och majs labyrinter.

 

  1. Ha en filmkväll.

 

Samla ihop alla familjevänliga favoritfilmer och ha en filmkväll hemma. Poppa popcorn, slå dig ner i soffan och njut av gammalmodig familjeunderhållning.

 

Många föräldrar känner att de måste spendera mycket pengar på underhållning och aktiviteter för sina barn. Detta behöver dock inte vara fallet. Det finns många sätt att underhålla barnen utan att spendera en massa pengar. Hitta mer läsning här.

 

Många museer och parker erbjuder till exempel gratis eller rabatterade dagar för familjer. Och det finns alltid enkla aktiviteter som att spela fångst i trädgården eller gå på en naturpromenad. Det viktigaste är att tillbringa tid med barnen och skapa minnen som håller hela livet. Så nästa gång du letar efter något att göra med barnen, gör det inte för dyrt. Var i stället kreativ och ha roligt.

 

Möjligheterna är oändliga. Hitta fler artiklar här.